Gezellige straat BBQ, 15 september 2018,

Posted: under Ravelijnstraat nieuws.

Zaterdag 15 september 2018 hadden wij met de straat een gezellige BBQ. Iedereen in de straat had ruim van te voren een uitnodiging in de brievenbus ontvangen. Op de uitnodiging stond dit keer dat “ieder voor zichzelf” het eten en drinken mee moest nemen. Meedoen was verder gratis. Had men zelf geen BBQ, dan kon het vlees natuurlijk wel op de BBQ van één van de buren. Vanaf 16.00 uur was het inloop en stond er een partytent bij de picknicktafel om aan te geven waar het ging gebeuren.

Tussen 16.00 en 18.00 uur kwamen er steeds meer mensen bij en vervolgens begon een gezellige avond tot in de kleine uurtjes. Naast bewoners die hier al vanaf het begin wonen (2012), waren er ook verschillende bewoners die later in de straat zijn komen wonen. Veel gepraat, gelachen en lekker gegeten! Hieronder wat foto’s van deze dag.

Barbecues in verschillende maten:

Er kan gegeten worden:

En de avond valt:

Nagenieten bij het vuur:

Tot slot nog wachten tot het vuur is gedoofd:

Geen reacties

No comments yet.

Leave a comment

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.