Gezellig rond het vuur. Straat BBQ 2019

Posted: under Ravelijnstraat nieuws.

Op 5 oktober was er weer een gezellige straat barbecue. Dit keer weer onder het motto “ieder zorgt voor eigen consumpties en materialen en alleen gezellig aanschuiven om te praten is ook ok”. Iedereen in de straat was 2 weken van te voren via een brief in de brievenbus uitgenodigd.

Ondanks dat het een zeer matige opkomst was van slechts 10 personen, was het wel een gezellig samenzijn rond een vuurtje. Met aan een driepoot een ketel boven het vuur voor heet water t.b.v. warme choco of thee. Omdat het een wat frissere dag was dan eerdere barbecues, hadden sommigen een lekker dekentje mee of kroop men dichter naar het vuurt. De warme drank hielp natuurlijk ook goed.

Gedurende de hele avond stond er een grote barbecue waarop de liefhebbers hun vlees of ander lekkers konden klaarmaken. Onder de aanwezigen waren mensen die al vanaf 2012 hier wonen tot mensen die in 2019 hier zijn komen wonen en daartussenin.

De eersten waren er om 16:30 uur, de laatsten sloten de gezelligheid rond 23.00uur af. Aanwezigen bedankt voor de gezellige avond!

Geen reacties

No comments yet.

Leave a comment

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.